CORESPONDENTA DENIPLANT KIDS

Mai jos veti gasi o parte din corespondenta primita la biroul DENIPLANT si raspunsurile date .
Pe masura primirii lor, documentele sunt arhivate si le puteti gasi in Arhiva din partea stanga ce va sta la dispozitie.


Saturday, February 23, 2008

1. VIZIUNEA COMPANIEI

In urmatorii 5 ani, ne propunem sa lansam compania Deniplant, care va avea cifra de afaceri de 500.000 euro/an (in anul 2012)

Compania va furniza ceaiuri medicinale pentru:

- folosire zilnica de catre toti copiii

- prevenirea si tratarea bolii de piele psoriazis

- reglarea metabolismului celular

- intarirea sistemului imunitar

Ne propunem ca in urmatorii 2 ani sa fim recunoscuti la nivel national si international ca un producator de success in domeniul produselor naturiste.

In anul 2011 compania va infiinta reprezentate locale in UE , USA si CANADA

Avand ca slogan”Sanatatea-i mai presus de orice”, idealul nostru este ca Deniplant Kids sa fie “Un produs pentru fiecare copil”

2.MISIUNEA COMPANIEI

Ca si companie ce activeaza in domeniul fitoterapiei, avand ca obiectiv ingrijirea pielii, noi ii ajutam pe clientii nostrii sa invete cum sa previna aparitia bolilor de piele, cum sa protejeze si trateze pielea cu ajutorul plantelor medicinale, fara unguente sau alte medicamente, fara regim alimentar

Viitorii clienti care vor consuma ceaiul Deniplant Kids vor fi copii pana la 18 ani, astfel Deniplant Kids pentru toti copii, Deniplant Kids I pentru copii pacientilor bolnavi de psoriazis care vor face o cura in scopul a prevenirii declansarii bolii si Deniplant Kids II pentru copii bolnavi de psoriazis

Atuurile companiei:

Produsul Deniplant Kids va fi fabricat sub licenta acordata de MARCA DENIPLANT ®, marca avand la baza un brevet de inventie romanesc inregistrat la OSIM.

-Produsele “Marca Deniplant® s-au dovedit a nu avea concurenta adevarata pe piata.

-Produse 100% natural.

-Produsul Deniplant Kids poate substitui medicamente alopate

Promisiunea noastra catre clienti:

Noi ne angajam sa oferim produse inovatoare si de calitate, care sa imbunatateasca starea de sanatate a pielii si sa asigure confortul si sanatatea oamenilor din intreaga lume prin preventie.

Sloganul companiei :

” Deniplant Kids - Un produs pentru fiecare copil”

3.OBIECTIVELE COMPANIEI


-Obtinerea unui profit brut de 20.000 euro in anul 2008 si 120.000 euro in anul 2010.

-Lansarea a 10 noi produse pentru alte afectiuni, in trimestrele 3 si 4 .

-Reducerea cu 3% a costurilor pentru platile clientilor, prin introducerea cardului ca mijloc de plata pe internet, in trimestrul unu.

-Realizarea unei retele proprii de distributie la nivel national.

-Cresterea capacitarii de productie cu 100% pana in 2009

-2 % din cifra de afacerei sa fie realizata din colaborarea cu bazele de tratament din statiunile balneare.

-In urmatorii trei ani, patrunderea pe pietele externe si infiintarea de reprezentate locale in UE,USA,Canada.

4.STRATEGIA COMPANIEI

*Produsele companiei DENIPLANT vor fi in primul rand .

DENIPLANT KIDS (pentru toti copii)

DENIPLANT KIDS I (pentru prevenire)

DENIPLANT KIDS II (pentru tratament)

Produsele si serviciile formeza un pod de legatura intre firma si piata, deci intre producator si consumator. Niciodata un produs nu se va naste singur, fara a avea la baza o idée , pentru ca acesta reprezinta un ansamblu de elemente fizice , chimice ori de alta natura, reunite intr-un mod unitar, pentru indeplinirea unei functii.

Pentru a ne diferentia de produsele concurente, punem un accent deosebit pe calitatea produselor si a ingredientelor folosite.

In cazul gamei DENIPLANT Kids, nu facem doar o simpla ambalare a materiei prime. In urma experientei acumulate in cei 10 ani de cand a fost inventat primul ceai pentru psoriazis, s-au identificat cei mai buni cultivatori si culegatori de plante medicinale cu care colaboram .

In cazul ceaiurilor Deniplant Kids, vindem mai mult decat niste simple plante si fructe uscate.Oferim ingrediente de inalta calitate, amestecate in proportii deosebite de specialistii nostri, prezentate intr-un ambalaj care imbie consumatorul sa il incerce si sa ne acorde o sansa. Odata ce l-au incercat, se dezvolta o relatie pe termen lung. La realizarea retetelor a contribuit inventatorul Gheorghe Giurgiu care a fost bolnav si a reusit sa se vindece de psoriazis cu ajutorul ceaiurilor, apreciind produsele ca fiind unele din cele mai bogate amestecuri de plante si fructe de padure dedicate ceaiurilor.

Asadar ideea centrala care a stat la baza crearii produsului “Deniplant Kids” a fost aceea ca “ Sanatatea copiilor trebuie sa fie grija tuturor parintilor”

Toti am fost copii si ne-am imbolnavit fie chiar si de o gripa sau raceala. Nu mai vorbesc de acei copii care au nesansa sa aiba parinti cu diferite boli si care le-au transmis genetic si lor boala. Una din aceste boli fiind si psoriazisul, boala de piele cu o predispozitie de transmitere la urmasi.

Toti copiii au dreptul sa fie sanatosi , iar obligatia parintilor este de a face tot posibilul sa previna boala copiilor

Stiind ca in natura sunt plante medicinale care pot face acest lucru, anume sa previna si chiar sa inlature anumte afectiuni, cum este chiar psoriazisul de care am vorbit, m-am gandit ca as putea face un produs nou care sa indeplineasca acest deziderat, anume prevenirea boliilor.

*Politica de prêt:

Deniplant Kids se prezinta in cutii a cate 30 de pliculete fiecare(cate unul pe zi)

Reducerea cu 3% a costurilor platite de clientii care platesc cu cardul bancar prin eliminarea comisioanelor bancare si de plata la posta.

In mod special:

Compania Deniplant va infiinta clubul bolnavilor de psoriazis , unde membrii acestuia vor beneficia de reduceri de 10% la achizitionarea produselor Deniplant Kids.

Pe forumul companiei se vor organiza consursuri cu premii constand in produse Deniplant Kids.

Va exista si Deniplant Kids –Social pentru copii care provin din familii defavorizate financiar.

Compania Deniplant va desfasura programele pentru popularizarea informatiilor despre plantele medicinale, unde ceaiul va fi servit gratuit.

*Lansarea produselor Deniplant Kids se va face in farmaciile specializate pe produse naturiste ale distribuitorilor.

Totodata distributia se va realiza si pe internet prin magazinul Deniplant–On line

*Pentru majorarea beneficiilor s-a avut in vedere externalizarea anumitor servicii cum ar fi :

-Culegerea plantelor medicinale

-Fabricare cutiilor de carton biodegradabil

-Macinare, dozare si ambalare la pliculete

-Ambalare in cutii de carton biodegradabil

*Satisfacerea dorintelor consumatorului In general, in prima luna de folosire, se poate vedea daca produsul este bun sau nu. In cazul in care acesta este nemultumit, poate avea posibilitatea returnarii a 50% din pretul platit.

*In politica de marketing noi aplicam “mixul de marketing”- produs, pret, distributie , promovare. Numai imbinarea judicioasa a celor patru componete, pot cuce la rezultatele dorite.

*Compania Deniplant are un plan de atragere şi reţinere a persoanelor cu abilităţile de care are nevoie organizaţia. Planul presupune recrutarea, selecţia, integrarea, instruirea, recompensarea, alegerea beneficiilor celor mai potrivite şi evaluarea permanentă a performanţelor pentru a se verifica dacă sunt atinse obiectivele organizaţionale.

*Imaginea Produsului

Motto: “De ce sa mergem la cabinetul medical pentru orice afectiune usoara?! Fitoterapia ajuta organismul sa lupte cu bolile usoare prin tratamente simple”

Cu Deniplant Kids este mai usor sa previi boala de cat sa o tratezi.

Cei care vor investi in prevenirea bolilor vor avea de castigat si material si fizic.

Deniplant Kids va avea grija ca vizitele la medicul pediatru sau de familie sa fie cat mai rare si numai pentru a comunica starea de bine.

5 ACTIVITATILE COMPANIE

1.Redactarea planului de afaceri pana la data de 28.02.2008

La redactarea planului de afaceri participa tot asociatii fiecare va intocmi separat cate un plan de afaceri si pe 20.02.08. vor fi dezbatute si ales cel mai bun.

2.Organizarea companiei si capitalizarea pana la 30.03.2008

*Organizarea companiei se va face respectand regulile JA.

*Strangerea de fonduri necesare capitalului social se face prin donatii si sponsorizari de catre parintii asociatilor.Fiecare asociat va veni cu contributia sa, in functie de care se vor repartiza actiunile (partile sociale).

*Primirea licentei pentru produsul Deniplant Kids. Licenta este acordata de catre Marca Deniplant®

*Crearea site-ului, forumului, blogul si magazinului online ale companiei pana la data de :30.03.08

*Crearea standului de prezentare la expozitii al companiei pana la data de 30.03.08

3.Finalizarea produsului pana la 01.04.2008

a)Achizitionarea materiei prime .

b)Fabricarea cutiilor de carton se va realiza cu un colaborator extern prin contract de colaborare.

c) Macinarea , dozarea si ambalarea plantelor la pliculete de hartie de filtru a 1 gr ,

,ambalarea in cutii de carton biodegradabil ,se va realiza de catre firme specializare in baza unui contrat de prestari servicii

d)Depozitarea in magaziile de stoc .

Intocmirea documentelor de exdeditie si expedierea catre distribuitor.

4.Lansarea produsului pana la 15.04.2008

Lasarea oficiala a produselor se va face concomitent cu lansarea site-ului si magazinului on line ale companiei, intr-un magazin al firmei distribuitoare.

Comunicate de presa catre mass-media

5.Campania publicitara incepand cu 01.04.2008

Promovare cu ZERO BUGET DE ADVERTISING un concept nou lansat de catre Mark Earls si aplicat pentru promovarea marcii Deniplant (http://www.iqads.ro/forum/sutra29987.html)

6.Vanzarea produsului incepand cu data de 15.04.08

*Vanzarea produselor se va face prin magazinele specializate pe produse naturiste ale distribuitorului.

*Vanzarea produselor se va face si direct de catre comanie prin

intermediul e-magazin si comenzi pe internet

7.Bilanturi semestriale:

Bilanturi semestriale 30.06.2008 si 15.12.2008

Se va analiza stadiul indeplinirii sarcinilor si trasarea obiectivelor pe etapa viitoare.