CORESPONDENTA DENIPLANT KIDS

Mai jos veti gasi o parte din corespondenta primita la biroul DENIPLANT si raspunsurile date .
Pe masura primirii lor, documentele sunt arhivate si le puteti gasi in Arhiva din partea stanga ce va sta la dispozitie.


Saturday, March 1, 2008

Despre compania noastra

2008 -Apare Deniplant-Kids si ia nastere Compania Deniplant J.A.

2007-Apar produse noi sub marca Deniplant : Imuniplant, Alergiplant, Antistres,Antidermatite,Fructimet,Post-operator,Plante Balneologice

2006 -GIURGIU GHEORGHE A.F, preluand rezultatele studiilor si cercetarilor efectuate pe parcursul a mai multor ani in cadrul Fundatiei Medicale “Speranta”, devine producatorul ceaiului DENIPLANT

2005 -Marca DENIPLANT avand ca slogan “Sanatatea-i mai presus de orice” este inregistrata la OSIM- ROMANIA

1994- FUNDATIA MEDICALA "SPERANTA" infiintata la initiativa si prin grija inventatorului medicamentului Deniplant, Dl.Gheorghe Giurgiu, care a fost bolnav de Psoriazis, are ca scop sprijinirea activitatatii celor care cunosc tainele naturii in domeniul medicinei si punerea lor in aplicare in folosul omului.

Astfel cu ajutorul plantelor medicinale folosite fundamentat stiintific, Fundatia demonstreaza inca o data ca anumite boli asa zis incurabile (pentru medicina alopata) pot fi ameliorate sau chiar vindecate.

Deniplant, bazat exclusiv pe plante medicinale, trateaza cauzele interne care declanseaza boala de piele Psoriazis.
Cele cinci sute de cazuri rezolvate pina in prezent in Romania, si zeci de cazuri in strainatate, cit si obtinerea medaliei de aur la salonul de noutati tehnice '97.pot demonstra acest lucru.

No comments: