CORESPONDENTA DENIPLANT KIDS

Mai jos veti gasi o parte din corespondenta primita la biroul DENIPLANT si raspunsurile date .
Pe masura primirii lor, documentele sunt arhivate si le puteti gasi in Arhiva din partea stanga ce va sta la dispozitie.


Monday, June 2, 2008

Ce spune presa despre Deniplant Kids

Cel mai bun produs – ceaiul pentru psoriazis
http://www.gandul.info/scoala/autostopul-online-cel-mai-ieftin-mod-de-a-calatori-la-distanta.html?3934;2678474

Nici liceenii nu s-au lăsat mai prejos în materie de idei de afaceri. Marii câştigători la secţiunea „Compania elev” au fost membrii echipei DENIPLANT, de la Colegiul Naţional „Mihai Viteazu”. Produsul lor reprezintă o inovaţie în domeniul medicinei naturiste: un ceai pentru copiii şi tinerii sub 18 ani, destinat prevenirii şi tratării unei boli considerate incurabile: psoriazisul. Cum juriul a pus mare preţ pe responsabilizarea socială a companiilor, ceaiul elevilor de la „Mihai Viteazu” a fost declarat cel mai bun produs, prezentat în cadrul finalelor JA.

Mai mult, ceaiul va fi servit la Stockholm, acolo unde toate companiile de elevi se vor întrece pentru titlul european. 400 de elevi şi studenţi au intrat, anul acesta, în competiţia finală pentru premiile şi bursele în valoare totală de 250.000 de dolari, oferite de Junior Achievement România. Timp de o săptămână, juriul s-a plimbat printre standurile companilor şi a evaluat produse dintre cele mai inedite: ceasuri deşteptătoare pentru persoanele cu dizabilităţi, apărători pentru centura de siguranţă, ghiozdane prevăzute cu sistem de vibromasaj, semne de carte dotate cu suport pentru cafea şi cutii de bijuterii obţinute din tugi – acele fructe în formă de pară uriaşă, culese din grădina bunicii.

Deniplant Kids premiul I competitia Company of the Year 2008

Deniplant Kids premiul I competitia Company of the Year 2008

Compania DENIPLANT JA cu produsul sau Deniplant Kids a castigat premiul I competitia Company of the Year:2008 organizata de Junior Achievement Romania si va reprezenta Romania la STOCKHOLM http://www.companiaprogram.antreprenoriat.org/premii.php